Beignets de cidru de mere cu sos de unt-Bourbon

Beignets de cidru de mere cu sos de unt-Bourbon
Apple Cidru Beignets cu unt-Bourbon sos de scufundare ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 554 calorii, 4G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,54 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Beignets de cidru de mere cu sos de Caramel unt-rom, Mere caramelizate + covrigi moi cu brânză Cheddar cu sos de cidru de mere, și Mere cidru gogoasa găuri cu sos fierbinte unt rom scufundare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sosul de scufundare: deoarece caramelul durează puțin timp pentru a găti, începeți prin a pune zahărul într-o tigaie mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Încălziți zahărul la foc mediu, amestecând cu o furculiță până începe să se topească. Odată ce este topit, nu mai amestecați. Gatiti sosul, dand tigaiei un vartej din cand in cand, astfel incat zaharul sa se topeasca uniform. Gatiti pana cand are culoarea chihlimbarului inchis, apoi scoateti-l de pe foc. Fii cu ochii pe zahăr, deoarece poate trece de la chihlimbar închis la ars într-o clipită. Puneți o mănușă de cuptor pe mâna pe care o veți folosi pentru a amesteca ingredientele și a sta înapoi pentru a evita stropirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Folosind o lingură de lemn, amestecați untul, 2 linguri de apă, bourbonul, oțetul și sarea și gătiți la foc mic, amestecând pentru a încorpora toate ingredientele și răzuind tot caramelul din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se adaugă crema, se aduce la fierbere și se lasă să gătească timp de 1 până la 2 minute, amestecând, apoi se îndepărtează de la căldură. Se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
6
Pentru beignets: setați suportul cuptorului în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Încălziți uleiul într-o oală cu fund greu mediu la foc mediu-mare la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Într-un castron mic, bateți oul cu o furculiță, amestecați cidrul spumant și 1 lingură de ulei până când este frumos și spumos. Nota bucătarului: asigurați-vă că utilizați un cidru spumant-face aluatul mai ușor și mai pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Într-un castron mare, puțin adânc, amestecați împreună cele 1 1/4 căni de făină și scorțișoară dacă folosiți. Faceți o fântână în centrul făinii (similar cu modul în care ați face dacă ați face paste).
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Se toarnă amestecul de cidru în centrul puțului. Se amestecă într-o mișcare circulară, cu furculița trăgând încet și încorporând făina. Se amestecă până se formează un aluat plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
11
Puneți restul de 1/2 cană de făină într-o farfurie sau tigaie. Lucrând în loturi de 3, dragați inelele de mere din făină, scuturați excesul, apoi înmuiați în aluat pentru a acoperi, lăsând excesul să se scurgă. Alunecați cu grijă inelele în uleiul încins și prăjiți, întorcându-se ușor o dată cu o lingură pliată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2 minute în total pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
12
Așezați beignetele pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
13
Transferați pe o foaie de cookie și păstrați cald în cuptor. Întoarceți uleiul la 375 grade F între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
14
Chiar înainte de servire, praf beignets cald cu zahăr cofetari. Asigurați-vă că sosul de scufundare cu bourbon de unt este cald, apoi stropiți deasupra și serviți mai mult pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista