Beignets de cidru de mere cu sos de unt-Bourbon

Beignets de cidru de mere cu sos de unt-Bourbon
Apple Cidru Beignets cu unt-Bourbon sos de scufundare ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 554 calorii, 4G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,54 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Beignets de cidru de mere cu sos de Caramel unt-rom, Mere caramelizate + covrigi moi cu brânză Cheddar cu sos de cidru de mere, și Mere cidru gogoasa găuri cu sos fierbinte unt rom scufundare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru sosul de scufundare: deoarece caramelul durează puțin timp pentru a găti, începeți prin a pune zahărul într-o tigaie mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Încălziți zahărul la foc mediu, amestecând cu o furculiță până începe să se topească. Odată ce este topit, nu mai amestecați. Gatiti sosul, dand tigaiei un vartej din cand in cand, astfel incat zaharul sa se topeasca uniform. Gatiti pana cand are culoarea chihlimbarului inchis, apoi scoateti-l de pe foc. Fii cu ochii pe zahăr, deoarece poate trece de la chihlimbar închis la ars într-o clipită. Puneți o mănușă de cuptor pe mâna pe care o veți folosi pentru a amesteca ingredientele și a sta înapoi pentru a evita stropirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Folosind o lingură de lemn, amestecați untul, 2 linguri de apă, bourbonul, oțetul și sarea și gătiți la foc mic, amestecând pentru a încorpora toate ingredientele și răzuind tot caramelul din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se adaugă crema, se aduce la fierbere și se lasă să gătească timp de 1 până la 2 minute, amestecând, apoi se îndepărtează de la căldură. Se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
6
Pentru beignets: setați suportul cuptorului în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Încălziți uleiul într-o oală cu fund greu mediu la foc mediu-mare la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Într-un castron mic, bateți oul cu o furculiță, amestecați cidrul spumant și 1 lingură de ulei până când este frumos și spumos. Nota bucătarului: asigurați-vă că utilizați un cidru spumant-face aluatul mai ușor și mai pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Într-un castron mare, puțin adânc, amestecați împreună cele 1 1/4 căni de făină și scorțișoară dacă folosiți. Faceți o fântână în centrul făinii (similar cu modul în care ați face dacă ați face paste).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Se toarnă amestecul de cidru în centrul puțului. Se amestecă într-o mișcare circulară, cu furculița trăgând încet și încorporând făina. Se amestecă până se formează un aluat plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
11
Puneți restul de 1/2 cană de făină într-o farfurie sau tigaie. Lucrând în loturi de 3, dragați inelele de mere din făină, scuturați excesul, apoi înmuiați în aluat pentru a acoperi, lăsând excesul să se scurgă. Alunecați cu grijă inelele în uleiul încins și prăjiți, întorcându-se ușor o dată cu o lingură pliată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2 minute în total pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Așezați beignetele pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
13
Transferați pe o foaie de cookie și păstrați cald în cuptor. Întoarceți uleiul la 375 grade F între loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
Chiar înainte de servire, praf beignets cald cu zahăr cofetari. Asigurați-vă că sosul de scufundare cu bourbon de unt este cald, apoi stropiți deasupra și serviți mai mult pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista