Beer ' Garitas

Beer ' Garitas
Berea ' Garitas necesită în jur 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă $4.6 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o băutură. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână bere, lichior de portocale, concentrat de limeade și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Beer ' Garitas, Pui prăjit cu bere – berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc atâtor lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente până se omogenizează bine. Umpleți 4 pahare medii cu gheață zdrobită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic1 Lingură Ierburi Verzi Proaspete Tocate, Cum Ar Fi Pătrunjel, Mărar și/sau Arpagic
2
Se toarnă amestecul de limeade uniform în pahare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine și Fistic Tocat, OpționalMandarine și Fistic Tocat, Opțional
3
Adăugați bere după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
4
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit concentrat Minute Maid Frozen pentru Limeade, Jos Cuervo Especial tequila și Triple Sec pentru lichior de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Lichior De Fuziune X-RatedLichior De Fuziune X-Rated
Mandarine și Fistic Tocat, OpționalMandarine și Fistic Tocat, Opțional
TequilaTequila
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista