Becel XV legume rădăcinoase prăjite cu usturoi și rozmarin

Becel XV legume rădăcinoase prăjite cu usturoi și rozmarin
Becel usturoi și rozmarin legume rădăcinoase prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 147 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 49 de cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 80 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați margarina cu gust de unt, rozmarin, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este excelent. Încercați Legume rădăcinoase prăjite cu rozmarin, Legume rădăcinoase prăjite cu rozmarin, și Legume Rădăcinoase Prăjite Balsamic-Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220 grade C (425 grade F). Topiți Becel untos gust margarină în tigaie de prăjire superficială în cuptor aproximativ 2 minute. Se amestecă legumele, rozmarinul și usturoiul. Prăjiți, amestecând de două ori, 50 de minute sau până când legumele sunt aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MargarinăMargarină
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista