Beancurd bețișoare fierte la foc mic cu pastă de fasole Chili

Rețeta Beancurd Sticks la foc mic cu pastă de fasole Chili este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.25 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 127 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă de la Serious Eats are 29 de fani. Un amestec de sare kosher, păstăi de anason stelat, coriandru și scallions pentru a garnisi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Beancurd bastoane fript cu sos de soia, ghimbir și miere, Midii prăjite cu Chili și pastă de fasole, și Tripă prăjită cu pastă de fasole Chili.
Instrucțiuni
Tăiați bețișoarele de caș de fasole înmuiate în segmente de 2 inci și puneți-le deoparte. (Puteți înmuia pielea de tofu cu o seară înainte, așezându-le la frigider într-un castron mare cu apă.)
Încălziți uleiul într-o tigaie wok sau saut la foc mediu până la sclipire.
Adăugați pasta de fasole rece și amestecați până când este parfumată, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați bulionul, vinul, sosul de soia, condimentele și segmentele de piele de tofu. Fierbeți până când pielea de tofu este fragedă și aromată, aproximativ 20 de minute. Condimentează după gust cu sare.
Serviți imediat, garnisind cu scallions și cilantro.