Beancurd bastoane fript cu sos de soia, ghimbir și miere
Beancurd bastoane fript cu sos de soia, ghimbir, și miere este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 44 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 45 de fani. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, fulgi de ardei iute, măcinați grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Beancurd bețișoare fierte la foc mic cu pastă de fasole Chili, Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru, și miere ghimbir fript grapefruit.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, mierea, piperul, ghimbirul și fulgii de piper într-un castron mediu și dați deoparte.
Așezați bețișoarele de caș de fasole rehidratate într-o oală și acoperiți cu apă. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scoateți din apă și lăsați să se răcească.
Când sunteți gata să serviți, bateți bățul de caș de fasole uscat și tăiați-l în segmente de 2 inci.
Așezați-le pe o foaie de copt sau o tigaie tapetată cu folie.
Ungeți glazura pe bețișoarele de caș de fasole.
Așezați-le sub broiler și gătiți până când blaturile sunt puțin crocante, 3 până la 5 minute. Verificați în ultimul minut pentru a preveni arderea.