BC gem de cireșe
Blocajul de cireșe BC ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă servește 4. O porție conține 754 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 108 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână zahăr, cireșe, borcane de conserve cu jumătate de halbă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem De Cireșe, Lot Mic Gem De Roșii Cherry, și Gem De Piersici De Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cireșele, sucul de mere, sucul de lămâie și pectina într-o cratiță mare la foc mediu; aduceți la fierbere și amestecați zahărul. Gatiti gemul la fierbere timp de 2 minute, amestecand constant.
Scoateți de pe foc și îndepărtați orice spumă.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați gemul de cireșe în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi coborâți cu grijă borcanele în oală folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inch între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, până când nivelul apei este de cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere completă, acoperiți oala și procesați timp de 15 minute sau timpul recomandat de agentul dvs. de extindere a județului.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.