Nevoie de un fel principal fără lactate? BBQ tras polizor de porc ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 65g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 1195 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,55 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână maioneză, melasă, usturoi granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, ceea ce este bine. Încercați Aragaz lent BBQ tras carne de porc, Easy Pulled Porc Muschiulet-Chili Dulce Tras De Carne De Porc, și Aragaz lent bere tras carne de porc & BBQ tras carne de porc sandwich-uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați amestecul de salată de varză, ardeii pepperoncini, ceapa roșie, maioneza, sucul de lămâie, oțetul de vin roșu, 1 lingură de usturoi granulat, muștarul Dijon, zahărul alb, sarea, 1/2 linguriță de ceapă granulată și ardeiul de lămâie într-un bol mare. Aruncați până se combină bine. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Murături Cușer
Ceapă Granulată
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Pulpă De Miel, Cu Os
Chiftele Vegetariene De Pui
Piper De Lămâie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Combinați sare kosher, piper negru, 2 linguri usturoi granulat, 2 linguri ceapă granulată, 2 linguri zahăr brun, 1 lingură piper cayenne, nucșoară, ienibahar și scorțișoară împreună într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Ceapă Granulată
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Umăr
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați umărul de porc într-o tigaie mare. Frecați cu 1/4 cană melasă pe toate părțile și între orice fisuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
4 Căni De Făină De Grâu
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Se presară cu amestec de condimente de sare kosher și se freacă pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Acoperiți tigaia bine cu folie de aluminiu grea și prăjiți carnea de porc în cuptorul preîncălzit până se înmoaie și un termometru introdus ajunge la 200 de grade F (95 de grade C), 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Transferați carnea de porc pe o tăietură, rezervând sucul de tigaie și lăsați să se răcească ușor înainte de a trage. Folosind două furci, tăiați umărul de porc în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați carnea într-un castron mare și aruncați cu unele dintre sucurile de tigaie pentru a o menține umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
9
Turnați sucurile de tigaie rezervate într-o oală mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
10
Adăugați sos de grătar, cafea, 1 lingură de melasă, 1 lingură de zahăr brun, muștar uscat și un vârf de piper cayenne. Aduceți la foc mic, reduceți focul și gătiți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Umăr
Pudră De Muștar
4 Căni De Făină De Grâu
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
11
Se adaugă carnea de porc mărunțită și se amestecă până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
12
Umpleți fiecare coc hoagie cu amestec de porc. Se acoperă cu 1 până la 2 căni salată de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hoagie Bun
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
13
Garnisiți cu 1 lingură de ceapă și 1 lingură de jalapeno.