BBQ Ranch Ouă Deviled
BBQ Ranch Ouă Deviled ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 17 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 57 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți sos de grătar, pansament de fermă, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați BBQ Ouă Deviled, Ranch Ouă Deviled, și Pui-la-ferma Deviled Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați ouăle pe jumătate pe lungime, punând gălbenușurile într-un bol mediu și albusurile pe un platou. (Acoperiți platoul cu fasole albă clătită, nefiertă, dacă doriți să împiedicați albușurile să alunece.) Folosiți o furculiță pentru a zdrobi gălbenușurile și amestecați în maioneză, muștar și pansament de fermă.
Așezați amestecul de gălbenuș într-o pungă de plastic rezistentă, resigilabilă, împingeți într-un colț și tăiați vârful pentru a face o pungă de patiserie. Se amestecă amestecul de gălbenuș în alb.
Stropiți sosul de grătar peste ouă folosind o sticlă de stoarcere (sau faceți o altă pungă mică de patiserie și tăiați doar un vârf mic pentru sos).
Se presară cu ceapa verde și se servește.
Nota bucătarului: pentru ouăle fierte perfecte, așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 1 minut. Acoperiți, opriți flacăra și lăsați să stea netulburat timp de 13 minute. Clătiți în apă rece și coaja.