BBQ pui Pizzerie Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați BBQ Chicken Pizzeria Pizzan. Această rețetă servește 2 și costă 2,27 USD pe porție. Acest fel principal are 715 calorii, 47G de proteine, și 47G de grăsime pe porție. 177 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de grătar original, brânză mozza-cheddar, sos de pizza și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare sunt Pizzerie Uno ' s Pizza, Pizzerie Uno ' s Pizza Skins, și Pizza Pepperoni În Stil Pizzerie.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F.
Rulați aluatul perfect de pizza parmezan într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată. Apăsați pe partea inferioară a tigaiei de pizza de 12 inci pulverizată cu spray de gătit, întinzând aluatul după cum este necesar pentru a se potrivi.
Se amestecă sosul de pizza și sosul de grătar; se întinde pe aluat. Se acoperă cu ingredientele rămase.
Coaceți pe raftul inferior al cuptorului 17 până la 18 min. sau până când crusta este maro auriu.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.