BBQ fulgi de ovăz fleică
Reteta BBQ fulgi de ovăz fleică este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un super lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest fel principal are 432 calorii, 22g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,36 USD pe porție. 18 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână morcovi, ovăz laminat, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 51%. Rețete similare includ Cel mai bun BBQ fleică, Pâine de carne la grătar cu fulgi de ovăz, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Se amestecă carnea de vită măcinată, cârnații, ceapa, morcovii, amestecul de supă de ceapă, zahărul brun, ouăle și sosul de grătar împreună într-un bol mare de amestecare până se combină bine. Amestecați suficient ovăz pentru a face amestecul să se țină împreună-puteți folosi până la 2 căni de ovăz. Împărțiți amestecul în jumătate și lingurați în 2 tigăi de pâine de 9x5 inci.
Așezați 3 fâșii de slănină pe drumul lung pe fiecare pâine.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea de carne nu mai este roz la mijloc și sucurile curg limpede, aproximativ 1 oră.