Bază De Înghețată De Fasole De Vanilie

Bază De Înghețată De Fasole De Vanilie
Baza de înghețată de vanilie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 6,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 152g de grăsime, și un total de 2113 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți gălbenușuri de ou, sare, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vara va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este bine. Încercați Înghețată De Vanilie Chai, Crema de ciocolata umplut prajiturele de fasole de vanilie cu glazura de fasole de vanilie, și Parfum de fasole de vanilie de vară cu frișcă de fasole de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna, laptele, sarea și 2 căni de zahăr într-un vas mare. Împărțiți boabele de vanilie pe mijloc pe lungime și răzuiți semințele cu un cuțit; adăugați-le în oală și aruncați păstăile pentru un plus de aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați amestecul de cremă la foc mediu și aduceți la foc mic; amestecând cu o lingură de lemn pentru a dizolva zahărul. În mod ideal, temperatura ar trebui să ajungă la 175 de grade F (chiar sub opărire) pentru o înghețată cu textură netedă; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 15 minute. Opriți focul, acoperiți vasul și lăsați amestecul de cremă să se absoarbă timp de 15 minute pentru a infuza în continuare aroma de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Între timp, combinați gălbenușurile de ou într-un bol mare de amestecare și amestecați-le ușor cu un tel de sârmă. Adăugați treptat restul de 1 cană de zahăr și continuați să bateți până când zahărul este complet dizolvat și ouăle sunt groase și galben pal; aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Folosind o oală mare sau o cană de măsurare, temperați ouăle amestecând treptat în aproximativ 4 căni din amestecul de cremă fierbinte. Întoarceți acest lucru înapoi la restul de cremă din cratiță și întoarceți focul la mediu-scăzut. Amestecați constant până când crema se îngroașă și lasă o cale pe spatele unei linguri când treceți degetul peste ea, aproximativ 10 până la 12 minute (nu lăsați să fiarbă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
PolonicPolonic
5
Se toarnă crema de vanilie printr-o strecurătoare fină într-un alt vas* și se răcește complet într-o chiuvetă plină de gheață, amestecând ici și colo; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 1 oră. În mod ideal, lăsați baza de înghețată să "îmbătrânească" peste noapte la frigider înainte de a se amesteca într-un producător de înghețată pentru a îmbunătăți aroma și textura produsului final, dar este totuși bine dacă decideți să îl procesați imediat. Împărțiți înghețata în litri** și bateți fiecare într-un producător de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Când ați terminat, înghețata va fi consistența " servirii moi."***Pentru a întări complet înghețata, înghețați în recipiente acoperite cu plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Încălziți 3/4 lapte într-o oală la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați 12 uncii de ciocolată tocată și amestecați până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
3
Se toarnă 1 litru de bază fierbinte de înghețată de vanilie încinsă în ciocolata topită și se amestecă până se încorporează foarte bine. Răciți și procesați conform instrucțiunilor din rețeta principală. Îndoiți restul de 4 uncii de ciocolată tocată după ce ați bătut în timp ce înghețata se află în stadiul de "servire moale". Putinei încă 1-2 minute doar până când combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1
Amestecați conservele de căpșuni în crema de vanilie chiar înainte de a începe să bateți în aparatul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CăpșuniConserve De Căpșuni
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
2
Adăugați bucățile de cheesecake cu căpșuni și căpșuni proaspete după ce ați bătut în timp ce înghețata se află în stadiul de "servire moale". Continuați să bateți încă 5 minute sau până când sunt combinate, dar încă groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
1
Adăugați bucățile de aluat de prăjituri după ce ați bătut în timp ce înghețata se află în stadiul de "servire moale". Continuați să bateți încă 1 până la 2 minute până când sunt combinate, dar încă groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins Fiecare)
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista