Bază De Înghețată
Baza de înghețată este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 375 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gălbenușuri de ou, smântână jumătate și jumătate, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Baza Perfectă De Înghețată Fără Lactate, Baza de înghețată Raw vegană super-cremoasă a lui Andy, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă smântâna grea și smântâna jumătate și jumătate într-o cratiță grea, se pune la foc mediu-mic și se încălzește până abia fierbe, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim.
Bateți gălbenușurile de ou, zahărul și sarea într-un castron mare până se combină bine.
Se toarnă încet aproximativ 1/2 cană de amestec de smântână fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou, amestecând constant. Repetați de trei ori mai mult, amestecând bine înainte de a adăuga fiecare 1/2 cană suplimentară de smântână fierbinte în amestecul de gălbenușuri de ou.
Turnați amestecul de gălbenuș de ou înapoi în cratiță cu smântâna fierbinte rămasă și bateți constant la foc mediu-mic până când amestecul se îngroașă și va acoperi spatele unei linguri, 5 până la 8 minute. Nu lăsați amestecul să fiarbă.
Se toarnă baza de înghețată într-un castron și se lasă să se răcească aproximativ 20 de minute; se pune la frigider și se răcește peste noapte. A doua zi, se toarnă într-un aparat de înghețată și se îngheață conform instrucțiunilor producătorului.
Scoateți înghețata, împachetați-o într-un recipient acoperit și congelați timp de 2 ore sau peste noapte înainte de servire.