Bază De Dovleac
Baza de dovleac Butternut este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 20 de porții. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 36 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, pânză de brânză, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină, Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, și Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Periați părțile tăiate de dovlecei cu ulei.
Se presară sare și zahăr brun deschis.
Așezați pe o foaie de copt tăiată în jos.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Se răcește 30 de minute.
Scoateți pulpa în vasul unui robot de bucătărie. Procesați dovleceii, siropul simplu și zahărul brun închis până la piure.
Tapetați o strecurătoare fină cu plasă de sârmă cu pânză de brânză.
Așezați strecurătoarea peste un castron. Puneți piureul în strecurătoare; apăsați prin pânză de brânză. Aruncați solidele.