Bazele de coacere: cum se face budinca de casă

Bazele de coacere: cum se face budinca de casă
Noțiuni de bază pentru coacere: cum să faci budincă de casă ar putea fi doar desertul pe care îl cauți. O porție conține 364 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă $1.19 pe portie. Această rețetă este plăcută de 122 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, sare, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Noțiuni de bază cu conținut scăzut de carbohidrați: coacerea cu făină de migdale, Noțiuni de bază cu conținut scăzut de carbohidrați: coacerea cu făină de cocos, și Biscuiți cu lapte bătut-faceți aceste proaspete oricând. Acestea sunt ușor de făcut și nu puteți bate coacerea pâinii proaspete în cuptor.

Instrucțiuni

1
Combinați amidonul de cirn, zahărul, sarea și laptele într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați până se omogenizează bine. Alternativ, combinați toate ingredientele într-un castron și bateți energic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați amestecul într-un vas rezistent la căldură și puneți-l peste (nu pe) apă fierbinte timp de aproximativ 15-20 de minute, amestecând ocazional. Budinca este gata când amestecul acoperă partea din spate a lingurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ciocolată sau aroma preferată și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
4
Adăugați vanilie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista