Bazele de coacere: cum se face budinca de casă
Noțiuni de bază pentru coacere: cum să faci budincă de casă ar putea fi doar desertul pe care îl cauți. O porție conține 364 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă $1.19 pe portie. Această rețetă este plăcută de 122 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, sare, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Noțiuni de bază cu conținut scăzut de carbohidrați: coacerea cu făină de migdale, Noțiuni de bază cu conținut scăzut de carbohidrați: coacerea cu făină de cocos, și Biscuiți cu lapte bătut-faceți aceste proaspete oricând. Acestea sunt ușor de făcut și nu puteți bate coacerea pâinii proaspete în cuptor.
Instrucțiuni
Combinați amidonul de cirn, zahărul, sarea și laptele într-un blender sau robot de bucătărie și pulsați până se omogenizează bine. Alternativ, combinați toate ingredientele într-un castron și bateți energic.
Transferați amestecul într-un vas rezistent la căldură și puneți-l peste (nu pe) apă fierbinte timp de aproximativ 15-20 de minute, amestecând ocazional. Budinca este gata când amestecul acoperă partea din spate a lingurii.
Adăugați ciocolată sau aroma preferată și amestecați pentru a combina.
Adăugați vanilie și amestecați pentru a combina.