Baza Cookie

Baza Cookie
Cookie Base ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 107 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40 și costă 10 cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Baza kimchee a Domnului N, O Bază De Bulion De Mazăre, și Baza de sufle pentru Rulade pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu.Cu un mixer electric pe mediu-înalt, bateți untul, zaharurile brune și granulate, siropul de porumb și vanilia timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Adăugați oul și bateți până combined.In un castron separat, amestecați împreună făina, sarea și bicarbonatul de sodiu. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați încet amestecul de făină în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ingrediente din varianta la alegere.Cu excepția cazului în care instrucțiunile pentru variație indică altfel, formați aluatul în movile de mărimea unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile BarMovile Bar
AluatAluat
4
Așezați pe foile de copt pregătite, la o distanță de 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți până se rumenesc ușor la margini, 12 până la 15 minute. Se răcește pe foile de copt timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Transferați cookie-urile în rafturi de sârmă. Rece completely.To face acum și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
7
Coaceți mai târziu: când amestecați un lot de fursecuri, dublați rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți jumătate din aluat conform rețetei și împărțiți restul în 4 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Rulați fiecare porție într-un buștean de aproximativ 1 1/2 inci în diametru. Înfășurați fiecare buștean în plastic, apoi puneți-l într-o pungă de plastic resigilabilă. Pentru a vă economisi timp și bătăi de cap, etichetați punga cu aroma, temperatura cuptorului și timpul de coacere, adăugând 3 până la 6 minute la timpul obișnuit al cuptorului. Congelați aluatul până la 3 luni. Pentru a coace, feliați aluatul înghețat în runde de aproximativ 1/2 inch grosime, făcând cât mai puține sau cât doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
CuptorCuptor
10
Coaceți pe o foaie de copt tapetată cu pergament sau folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Revista