Baza Cookie
Cookie Base ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 107 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40 și costă 10 cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Baza kimchee a Domnului N, O Bază De Bulion De Mazăre, și Baza de sufle pentru Rulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu.Cu un mixer electric pe mediu-înalt, bateți untul, zaharurile brune și granulate, siropul de porumb și vanilia timp de 3 minute.
Adăugați oul și bateți până combined.In un castron separat, amestecați împreună făina, sarea și bicarbonatul de sodiu. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați încet amestecul de făină în amestecul de ouă.
Adăugați ingrediente din varianta la alegere.Cu excepția cazului în care instrucțiunile pentru variație indică altfel, formați aluatul în movile de mărimea unei linguri.
Așezați pe foile de copt pregătite, la o distanță de 2 inci.
Coaceți până se rumenesc ușor la margini, 12 până la 15 minute. Se răcește pe foile de copt timp de 5 minute.
Transferați cookie-urile în rafturi de sârmă. Rece completely.To face acum și
Coaceți mai târziu: când amestecați un lot de fursecuri, dublați rețeta.
Coaceți jumătate din aluat conform rețetei și împărțiți restul în 4 porții egale.
Rulați fiecare porție într-un buștean de aproximativ 1 1/2 inci în diametru. Înfășurați fiecare buștean în plastic, apoi puneți-l într-o pungă de plastic resigilabilă. Pentru a vă economisi timp și bătăi de cap, etichetați punga cu aroma, temperatura cuptorului și timpul de coacere, adăugând 3 până la 6 minute la timpul obișnuit al cuptorului. Congelați aluatul până la 3 luni. Pentru a coace, feliați aluatul înghețat în runde de aproximativ 1/2 inch grosime, făcând cât mai puține sau cât doriți.
Coaceți pe o foaie de copt tapetată cu pergament sau folie.