Bayrischer Schweinebraten (Friptură De Porc Bavareză)
Bayrischer Schweinebraten (carne de porc prăjită Bavareză) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 314 calorii, 39G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de ulei vegetal, țelină, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 61%. Încercați Friptură De Porc Bavareză, Schweinebraten-Cotlet De Porc Marinat, și Friptură Bavareză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Condimentați coapsele de porc cu sare, piper negru, boia și semințe de caras; întindeți muștarul peste carnea de porc.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu-mare; prăjiți carnea de porc până se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 15 minute.
Transferați carnea de porc într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și ceapa de primăvară în aceeași tigaie folosită pentru a prăji carnea de porc; gatiti si amestecati pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Răspândiți amestecul de legume în jurul cărnii de porc în tigaie.
Se toarnă 1 cană de apă fierbinte în tigaia folosită pentru a găti carnea de porc și legumele; fierbeți și răzuiți orice bucăți rumenite de jos cu o spatulă.
Se toarnă apă peste carne de porc.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când carnea de porc este ușor roz în Centru, 2 1/2 până la 3 ore, ungând des. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C). Dacă legumele devin uscate, adăugați 1 cană de apă fierbinte sau după cum este necesar.
Transferați friptura de porc într-un platou mare și păstrați-o caldă. Se strecoară lichidul rămas printr-o sită într-o cratiță; rezervați legumele.
Aduceți lichidul la fierbere și adăugați unt și amidon de porumb; se fierbe până se îngroașă sosul, aproximativ 5 minute. Feliați carnea de porc și serviți cu sos și legume.