Baton De Ciocolată Cu Trei Straturi

Baton De Ciocolată Cu Trei Straturi
Bara de ciocolată triplu strat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 168 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 36 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr pudră, ciocolată semi-dulce a brutarului și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Plăcintă Cu Ciocolată Cu Trei Straturi, Placinta de ciocolata cu trei straturi Oreo, și Placinta de ciocolata cu trei straturi OREO pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linie 9-inch pătrat pan cu folie se extinde peste margini pentru a forma mânere. Cuptor cu microunde 4 oz. ciocolată și 5 linguri. de unt în castron mare microwavable pe mare 2 minute sau până când untul este topit. Se amestecă până se topește complet ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați firimituri; se amestecă bine. Apăsați ferm pe fundul tăvii pregătite. La frigider 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Cuptor cu microunde 1/3 cană de apă și restul de 5 linguri. unt în castron mare microwavable pe mare 1 minut sau până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestec uscat de budincă; se amestecă 2 minute sau până se dizolvă complet. Adăugați treptat zahăr pudră, amestecând până se amestecă bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
5
Răspândiți peste crustă. La frigider 15 minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Cuptor cu microunde rămas 4 oz. ciocolată și smântână în castron mediu microwavable pe mare 2 minute. Se amestecă până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se întinde peste stratul de budincă. La frigider 2 ore sau până la setare. Ridicați din tigaie pe placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Tăiați în 24 de bare pentru a servi. Păstrați barele rămase în frigider.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista