Baton De Ciocolată Cu Trei Straturi

Baton De Ciocolată Cu Trei Straturi
Bara de ciocolată triplu strat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 168 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 36 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr pudră, ciocolată semi-dulce a brutarului și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Plăcintă Cu Ciocolată Cu Trei Straturi, Placinta de ciocolata cu trei straturi Oreo, și Placinta de ciocolata cu trei straturi OREO pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linie 9-inch pătrat pan cu folie se extinde peste margini pentru a forma mânere. Cuptor cu microunde 4 oz. ciocolată și 5 linguri. de unt în castron mare microwavable pe mare 2 minute sau până când untul este topit. Se amestecă până se topește complet ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați firimituri; se amestecă bine. Apăsați ferm pe fundul tăvii pregătite. La frigider 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Cuptor cu microunde 1/3 cană de apă și restul de 5 linguri. unt în castron mare microwavable pe mare 1 minut sau până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați amestec uscat de budincă; se amestecă 2 minute sau până se dizolvă complet. Adăugați treptat zahăr pudră, amestecând până se amestecă bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate1 Cană Felii De Bomboane De Portocale Tocate
5
Răspândiți peste crustă. La frigider 15 minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Cuptor cu microunde rămas 4 oz. ciocolată și smântână în castron mediu microwavable pe mare 2 minute. Se amestecă până când ciocolata este complet topită și amestecul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Se întinde peste stratul de budincă. La frigider 2 ore sau până la setare. Ridicați din tigaie pe placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Tăiați în 24 de bare pentru a servi. Păstrați barele rămase în frigider.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista