Batoanele de zahăr brun ale mamei
Batoanele de zahăr brun ale mamei ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 120. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale, făină, zahăr brun ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare includ Zahăr Brun Scorțișoară Zahăr Cookie Baruri, Batoane De Zahăr Brun Cu Scorțișoară, și Batoane De Biscuiți Cu Zahăr Brun.
Instrucțiuni
Bateți untul și zahărul brun la viteză medie cu un mixer electric până la crem.
Adăugați oul și vanilia, bătând până se omogenizează.
Combinați făina, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul de unt, bătând până se omogenizează.
Apăsați aluatul într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 15 minute sau până devin aurii.
Așezați tigaia pe un suport de sârmă.
Presărați bucăți de ciocolată uniform peste prăjitura caldă.
Lăsați să stea 5 minute; întindeți ciocolata uniform deasupra.
Se presară uniform cu migdale. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă.