Batoane Umplute Cu Caramel De Ciocolată

Batoane Umplute Cu Caramel De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele umplute cu Caramel de ciocolată. Această rețetă servește 16. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 126 calorii. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, chipsuri de ciocolată, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Ușor Umplute Cu Caramel De Ciocolată, Batoane De Nuc Cu Fulgi De Ovăz Umplute Cu Caramel, și Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie și pulverizați folia cu spray de gătit sau doar tapetați-o cu folie antiaderentă.Topiți untul într-o cratiță sau într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească.Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și zahărul împreună în vasul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Bateți împreună gălbenușul de ou, vanilia și untul topit, apoi turnați în amestec uscat și amestecați până se sfărâmă. Puneți 1 cană de amestec în frigider (răcirea puțin ajută la ușurarea sfărâmării). Apăsați restul în tigaie.Desfaceți cercurile de caramel și așezați-le peste aluat.Zdrobiți aluatul rezervat peste caramel și presărați chipsuri de ciocolată sau nuci deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți pe raftul central timp de 20 până la 23 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați să se răcească complet la temperatura camerei. Pentru o tăietură mai curată, răciți aproximativ o oră sau până când este ferm și rece.Ridicați din tigaie și tăiați în pătrate sau bare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În32 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista