Batoane Toffee Cheesecake
Batoanele Toffee Cheesecake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție conține 174 de calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsimi . Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, bicarbonat de sodiu, zahăr de cofetă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Batoane de caramel cu migdale , Pudding Sticky Toffee Pudding și Mini Muffins cu banane Toffee-Chip .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați făina, zahărul de cofetă, cacao și bicarbonatul de sodiu.
Tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Apăsați pe partea de jos a unui 13 inchi neuns. x 9-in. vas de copt.
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când se fixează.
Într-un castron mare, bate crema de brânză până devine pufoasă.
Se adauga laptele, ouale si vanilia; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă 3/4 cană de biți de caramel.
Coaceți 18-22 de minute mai mult sau până când centrul este aproape fixat.
Se răcește pe un grătar timp de 15 minute.
Presărați bucățile de caramel rămase; se răcește complet. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 8 ore sau peste noapte.