Batoane Pocky De Ciocolată-Mentă
Batoanele Pocky de ciocolată-mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $19.23 pe portie, această rețetă acoperă 73% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 7780 calorii, 97G de proteine, și 374g de grăsime. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir, ou, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele condensat îndulcit, puteți urma acest fel principal cu Cocktail Mexican de fructe cu iaurt dulce de tei ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bastoane Pocky De Casă, Bețișoare De Patiserie Cu Puf De Mentă, și Căpșuni și smântână "Pocky".
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună laptele condensat și 1/4 cană de apă.
Într-un castron mediu, amestecați împreună ingredientele uscate.
Tăiați sau frecați untul până când amestecul seamănă cu făina de porumb grosieră.
Se amestecă amestecul de lapte doar până se combină. Aplatizați aluatul în 2 discuri, înfășurați în folie de plastic și răciți cel puțin 1 oră. "Modelarea aluatului într-un disc îl ajută să se răcească uniform și rapid. Și răcirea relaxează aluatul, astfel încât să nu revină atunci când îl rulați."
Preîncălziți cuptorul la 30
Rupeți aluatul în bile de dimensiuni de marmură (15 g fiecare).
Rulați în palme până când este netedă și densă. Pe o suprafață ușor făinată, rotiți ușor fiecare bilă într - un 1/4-x 10-in. frânghie (acoperiți bilele rămase pentru a le menține umede). Ridicați pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Ungeți cu ou și coaceți 15 minute sau până devin aurii. Se răcește complet pe un raft.
Între timp, puneți bastoane de bomboane într-un strat dublu de pungi de plastic resigilabile și zdrobiți cu un sucitor.
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un vas metalic așezat peste (nu în) o oală cu apă clocotită până la aproximativ jumătate topită; se amestecă.
Transfer la un 9-de 13-in. vas de copt.
Lăsați să se răcească până când acoperă gros o lingură, 10 minute.
Așezați vasul pe tejghea cu partea lungă orientată spre dvs.
Așezați un prosop pliat sub un capăt, astfel încât bazinele de ciocolată la celălalt capăt.
Rulați fiecare băț în ciocolată pentru a acoperi 3/4 din cookie. Ținând stick-ul peste un castron curat, se presara cu bomboane zdrobite și stabilite pe o foaie de pergament sau hârtie cerată să se usuce, aproximativ 30 de minute. "Nu le puneți la frigider; se vor uda."
Faceți aluat înainte, până la 3 zile refrigerate sau 1 lună congelate etanș; coapte, până la 3 zile etanșe la temperatura camerei.
Steaua lui DAVID jumătate coarda aluat. Formați 1 frânghie într-un triunghi; formați altul deasupra.
Ungeți cu ou și acoperiți cu zahăr spumant albastru sau argintiu; coace.
Candy trestie de zahăr la jumătate din aluat, se adaugă colorat roșu natural, cum ar fi India copac.
Așezați 1 frânghie simplă de aluat alături de 1 frânghie roșie.
Rulați capetele frânghiei duble în direcții opuse pentru a răsuci. Curba într-un baston de bomboane; perie cu ou; coace.
Pomul de Crăciun folosiți bile de aluat puțin mai mari pentru frânghii mai lungi. Lăsând 1/2 în. pentru trunchi, bobina frânghie în lateral figura optari.
Se periază cu ou, se presară cu zahăr spumant verde și se coace.