Batoane Nanaimo Cu Afine De Ciocolată
Ciocolata afine Nanaimo baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, nucă de cocos, napolitane graham și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cakespy: Triplu Ciocolată Nanaimo Baruri, Nanaimo Bars, și Nanaimo Bars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți stratul inferior: topiți primele 3 ingrediente în partea superioară a cazanului dublu.
Adăugați oul și amestecați pentru a găti și îngroșa.
Se ia de pe foc. Se amestecă firimituri, nucă de cocos și bucăți de afine. Apăsați ferm într-o tigaie de 8" x 8" fără grăsime, dar căptușită cu pergament.
Puneți tigaia la frigider timp de aproximativ 20 de minute până la jumătate de oră sau până când amestecul s-a setat și are aproximativ temperatura camerei (nu doriți ca următorul strat să se topească doar deasupra!).
Pregătiți bine stratul din mijloc: unt de smântână, smântână, pudră de cremă și zahăr glazură. Bateți până la lumină. Se amestecă bucățile de afine.
Se întinde pe stratul inferior, asigurând un strat uniform. Doriți să-l răspândiți cât mai plat și uniform posibil, astfel încât stratul superior de ciocolată să se așeze destul de plat deasupra. Întoarceți tigaia la frigider în timp ce pregătiți stratul superior; răcirea acestuia va face stratul mijlociu mai ferm, astfel încât să nu se topească atunci când turnați toppingul de ciocolată deasupra acestuia.
Pregătiți stratul superior: topiți ciocolata și untul la foc mic. Mișto. Odată răcit, dar încă lichid, se toarnă peste al doilea strat.
Presărați merișoarele (și un pic de nucă de cocos, dacă doriți) deasupra, în timp ce ciocolata este încă moale și lucioasă (nu vor adera dacă așteptați până când s-a întărit sau s-a răcit) și se răcește la frigider până când toppingul s-a întărit. Când este gata de servit, scoateți din frigider și lăsați să se apropie de temperatura camerei înainte de a tăia în bare; dacă tăiați în timp ce amestecul este încă rece, stratul superior se poate sparge. Încă au un gust bun, dar în mod ideal pentru a obține felii curate, doriți să feliați barele atunci când sunt reci, dar nu reci.