Batoane magice pentru cookie-uri
Magic Cookie Bars necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. O porție conține 260 de calorii, 4 g de proteine și 18 g de grăsimi. Pentru 63 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, nucă de cocos, nuci și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețetele similare includ S'more Magic Cookie Bars, Magic Cookie Bars și Magic Cookie Bars.
Instrucțiuni
INCALZIȚI cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tavă de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit fără lipire.
COMBINAȚI firimiturile de biscuiți Graham și untul într-un castron mic. Apăsați în fundul tavii pregătite.
Turnați laptele condensat îndulcit în mod uniform peste amestecul de pesmet.
Întindeți uniform cu fulgi de ciocolată, nucă de cocos și nuci. Apăsați ferm cu furculița.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când se rumenesc ușor. Slăbiți de pe părțile laterale ale tigaii cât este încă cald; se răcește pe grătar.
Tăiați în lingouri sau diamante.
ÎNLOCUIȚI fulgii de ciocolată sau nuci cu bucăți acoperite cu bomboane, merișoare uscate, stafide, mini-marshmallows sau chipsuri de butterscotch.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cookie Bar funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.