Batoane lipicioase de susan cu ciocolată crudă

Batoane lipicioase de susan cu ciocolată crudă
Batoanele lipicioase de susan cu ciocolată crudă sunt un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 187 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, nuci, semințe de Mac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Caramel Pecan baruri w / ciocolata burniță, Batoane de pâine scurtă cu ciocolată, și Streusel de căpșuni cu ciocolată albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o tigaie pătrată de 8 inci cu folie sau hârtie pergament și ungeți tigaia cu ulei de cocos sau ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ulei De CocosUlei De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Așezați nucile, semințele de susan și semințele de chia într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Semințe De ChiaSemințe De Chia
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați nectarul de agave, untul de nuci sau semințe, uleiul, vanilia și sarea. Procesați, folosind impulsuri de pornire/oprire, până când amestecul este amestecat și începe să se lipească și să se aglomereze pe părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Unt De SemințeUnt De Semințe
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați amestecul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați o bucată mare de hârtie pergament, hârtie de ceară sau folie de plastic (unsă ușor cu nucă de cocos sau ulei vegetal) deasupra amestecului de bare și folosiți-o pentru a întinde și aplatiza amestecul uniform în tigaie; lăsați hârtia sau folia de plastic să acopere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Puneți amestecul în congelator timp de 30 de minute.
1
Se amestecă uleiul, nectarul de agave și pudra de cacao într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți amestecul de bare din congelator, descoperiți și stropiți decorativ sau întindeți cu amestecul de ciocolată. Se dă la frigider cel puțin 4 ore sau se pune la congelator timp de 1 oră până când amestecul este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Folosind căptușeala, ridicați amestecul din tigaie și transferați-l pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Tăiați în 20 de bare. A se păstra la frigider sau congelator.
5
Sfaturi pentru bare-uleiul de cocos ajută la menținerea acestor bare împreună; uleiul vegetal nu va funcționa în locul său. În schimb, puteți adăuga încă 2 linguri de unt natural, neîndulcit, de nuci crude sau de semințe sau, dacă aveți acces la acesta, unt crud. –Dacă nu urmați o dietă crudă, puteți stropi batoanele cu bara de ciocolată CoatingBAR păstrând strâns batoanele individual în folie de plastic. Frigider: 1 săptămână congelator: 3 luni în recipient etanș; dezgheț 1 hourBAR variații raw HONEY BUN baruri folosiți caju crud ca nuci și miere crudă ca îndulcitor. Înlocuiți pudra de cacao cu o cantitate egală de pudră de proteine vegane de vanilie crudă, naturală, îndulcită. Bare de fudge de migdale lipicioase crude folosiți 3 căni de migdale crude pentru nuci și omiteți semințele de susan. Reduceți semințele de chia la 1/4 cană și adăugați 1/3 cană pudră de cacao crudă, neîndulcită, împreună cu nectarul de agave. Folosiți unt de migdale crud pentru untul de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Pulbere De ProteinePulbere De Proteine
Unt De MigdaleUnt De Migdale
îndulcitorîndulcitor
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ulei De CocosUlei De Cocos
Caju CrudCaju Crud
Unt De NuciUnt De Nuci
Semințe De ChiaSemințe De Chia
Miere CrudăMiere Crudă
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Putere Foame 4
7
Retipărit cu permisiunea de la Power Hungry, de către Camilla V. Saulsbury, 2013 Lake Isle Press
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate21
Revista