Batoane Granola
Granola Bars este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 184 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, extract de vanillan, miere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 50%. Încercați Batoane Granola, Batoane Granola, și Cele Mai Bune Baruri Granola Vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 9 inci.
Întindeți ovăzul și nuca de cocos uniform pe o foaie de copt.
Prăjiți ovăzul și nuca de cocos în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 10 minute; transferați într-un bol mare de amestecare.
Amestecați mierea, untul de arahide, extractul de vanilie și sarea într-o cratiță la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati pana se omogenizeaza.
Se toarnă amestecul de miere peste ovăz și nucă de cocos; se amestecă pentru a acoperi.
Întindeți amestecul uniform în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când începeți să se usuce, aproximativ 15 minute. Se răcește complet înainte de tăiere.