Batoane Granola

Batoane Granola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați barele de Granola. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 205 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați migdale, unt, ovăz laminat de modă veche și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Granola, Batoane Granola, și Batoane Granola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Ungeți un vas de copt din sticlă de 9 x 9 inci și lăsați-l deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
3
Întindeți ovăzul, semințele de floarea soarelui, migdalele și germenii de grâu pe o tigaie cu jumătate de foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
MigdaleMigdale
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se introduce la cuptor și se prăjește 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, combinați mierea, zahărul brun, untul, extractul și sarea într-o cratiță medie și puneți-le la foc mediu. Gatiti pana cand zaharul brun s-a dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
UntUnt
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Odată ce amestecul de ovăz este gata, scoateți-l din cuptor și reduceți căldura la 300 de grade F. Adăugați imediat amestecul de ovăz în amestecul lichid, adăugați fructele uscate și amestecați pentru a combina. Întoarceți amestecul în vasul de copt pregătit și apăsați în jos, distribuind uniform amestecul în vas și puneți-l în cuptor pentru a coace timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tăiați în pătrate și depozitați într-un recipient etanș până la o săptămână.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista