Batoane de zmeură glazurate

Batoane de zmeură glazurate
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă batoanele de zmeură glazurate. O porție conține 120 de calorii , 2 g de proteine și 2 g de grăsimi . Această rețetă are 24 de porții. Pentru 20 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câteva persoane au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Mergeți la magazin și cumpărați sare, zahăr, cremă de bezea și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Cu un scor de 0% , acest preparat este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Fursecurile cu dovleac glazurate , Gogoșile cu dovleac glazurate fără gluten și Brioșele cu zmeură și glazură de zmeură .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, mixați untul și zahărul până obțineți o compoziție pufoasă și ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe1/2 Kilogram Unt Nesărat Foarte Rece, Tăiat Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Combinați făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Unt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat CubulețeUnt Rece Nesărat (1 Băț), Tăiat Cubulețe
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
3
Combinați ouăle, laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Adăugați ingredientele uscate în amestecul cremos, alternativ cu amestecul de ouă, amestecând bine după fiecare adăugare. Împărțiți aluatul în jumătate; dați la frigider timp de 2 ore sau până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Întindeți o porție de aluat într-un dreptunghi de 38 cm x 25 cm; transferați cu grijă într-o tavă de copt unsă cu ulei de 38 cm x 25 cm x 2,5 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Ungeți cu umplutură de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Întindeți aluatul rămas până la o grosime de 0,6 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Tăiați în fâșii cu lățimea de 1,2 cm; formați o crustă tip zăbrele peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Coaceți la 175°C timp de 30 de minute sau până se rumenesc. Dați la răcit pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești12 Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
10
Într-un bol mic, bateți untul, grăsimea vegetală, crema de brânză și crema de bezea până obțineți o compoziție omogenă. Adăugați treptat zahărul pudră și laptele până obțineți o compoziție omogenă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt1 Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
11
Stropiți peste batoane. Răciți până se întărește.
12
Tăiați în batoane.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista