Batoane de zmeură de ciocolată cu ciocolată albă și migdale

Ciocolata zmeura baruri cu ciocolată albă și migdale ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați migdale, chipsuri de ciocolată, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tartă de ciocolată albă-zmeură, cu migdale și fistic, Batoane De Ciocolată Albă Cu Zmeură, și Ciocolată albă zmeură Cheesecake Baruri.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Poziționați un suport de copt în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Unt și făină o tigaie de copt de 9 x 13 inci.
Într-o cratiță mică, amestecați gemul constant la foc mic până se toarnă, aproximativ 1 minut. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de brownie, ouăle, uleiul vegetal și apa. Folosind un mixer electric de mână bate timp de 1 minut la viteză medie.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită. Puneți gemul peste vârful aluatului de brownie. Folosind o spatulă mică, rotiți gemul în aluatul de brownie.
Coaceți timp de 27 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă la aproximativ 1 inch de marginea tigaiei iese curată.
Se întinde cu ciocolata topită și se presară cu migdale sărate.
Transferați tigaia într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Tăiați în 16 bare și depozitați etanș într-un recipient de plastic timp de până la 1 săptămână.