Batoane De Turtă Dulce Cu Smochine Și Nuci
Bare de turtă dulce Fig-nuc ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 16 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 308 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, smochine calimyrna, amestec de prăjituri betty gingerbread și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream, turtă dulce dovleac cheesecake cu nuc gingersnap crusta, și Platou de turtă dulce și castron cu Mousse de nucă confiată și chipsuri de zahăr de scorțișoară.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. aliniați tigaia pătrată de 8 inci cu folie, lăsând folia deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei; pulverizați folia cu spray de gătit.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul moale. Rezervați 2/3 cană de aluat. Apăsați aluatul rămas în partea de jos a tigaiei.
Într-un castron mic, amestecați conservele, smochinele tocate și zahărul brun.
Se întinde peste crusta de biscuiți parțial coaptă. Se amestecă nucile în aluatul rezervat; se sfărâmă peste umplutură.
Coaceți 30 până la 32 de minute sau până devin aurii. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 2 ore. Folosiți folie pentru a ridica din tigaie.
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
Presărați bare cu zahăr pudră.