Batoane De Turtă Dulce Cu Smochine Și Nuci

Batoane De Turtă Dulce Cu Smochine Și Nuci
Bare de turtă dulce Fig-nuc ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 16 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 308 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Această rețetă este plăcută de 28 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, smochine calimyrna, amestec de prăjituri betty gingerbread și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream, turtă dulce dovleac cheesecake cu nuc gingersnap crusta, și Platou de turtă dulce și castron cu Mousse de nucă confiată și chipsuri de zahăr de scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°. aliniați tigaia pătrată de 8 inci cu folie, lăsând folia deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei; pulverizați folia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul moale. Rezervați 2/3 cană de aluat. Apăsați aluatul rămas în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Într-un castron mic, amestecați conservele, smochinele tocate și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se întinde peste crusta de biscuiți parțial coaptă. Se amestecă nucile în aluatul rezervat; se sfărâmă peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie Pie CrustCookie Pie Crust
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Coaceți 30 până la 32 de minute sau până devin aurii. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 2 ore. Folosiți folie pentru a ridica din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
8
Presărați bare cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiCrăciun
Revista