Reteta maghiară ciocolata Mousse tort baruri ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în jurul valorii de 5 ore. Această rețetă servește 30 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, ciocolată dulce-amăruie de calitate fină, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul pentru ziua valentin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Decadente Cu Mousse De Ciocolată, Batoane De Mousse De Ciocolată Albă, și Heavenly Chocolate Mousse Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și unt 2 (15 pe 10 pe 1 inch) tigăi de copt. Căptușiți fundul și părțile laterale ale fiecărei tigaie cu o foaie mare de hârtie de ceară și hârtie de unt. Tigăi de praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Hârtie De Ceară
Cuptor
2
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un vas mic de metal așezat peste o cratiță mică cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Se ia de pe foc. Bateți împreună untul și 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase și bateți în gălbenușuri, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în ciocolată. Cerneti faina, cacao si sare si bateti la viteza mica pana se combina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Bateți albușurile cu cremă de tartru într-un alt bol cu bătătoare curate până când țin vârfuri moi, apoi adăugați 1/4 cană de zahăr rămasă, bătând până când albușurile țin doar vârfuri rigide. Se amestecă o pătrime de alb în aluat pentru a se ușura și a se plia în albii rămași ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Împărțiți aluatul între tigăi (aproximativ 2 1/4 căni pe tigaie) și întindeți cu grijă uniform. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Straturile vor fi subțiri.)
7
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția tigăilor la jumătatea coacerii, până când tortul este setat și ferm la atingere, 14 până la 18 minute în total. Răciți straturile în tigăi pe rafturi cu 10 minute înainte de a inversa rafturile peste Tigăi și de a răsturna straturile pe ele.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Îndepărtați cu atenție hârtia de ceară și aruncați-o.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
9
Întindeți gemul uniform pe 1 strat cald și răciți complet straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
10
Transferați stratul acoperit cu gem pe o foaie de copt sau o tavă căptușită cu o foaie de pergament sau hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Hârtie De Ceară
1
Aduceți smântâna doar la fiert și turnați încet peste ciocolată într-un bol. Se amestecă până se omogenizează și se toarnă peste stratul de tort simplu, răspândindu-se până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea într-un loc răcoros până se fixează, aproximativ 1 oră.
1
Aduceți smântâna doar la fiert și turnați încet peste ciocolată într-un castron mare de metal. Se amestecă până se omogenizează și se pune vasul într-o baie de gheață. Se amestecă ocazional până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scoateți din Baia de gheață și bateți cu un mixer electric până când mousse-ul ține doar vârfuri moi. (Dacă mousse-ul devine granulat, topiți peste o cratiță cu apă abia fierbinte și repetați răcirea și biciuirea.) Se întinde rapid uniform pe stratul de gem (mousse-ul se va rigidiza așa cum este) și se răcește în timp ce se face umplutura cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
Apă
Gheață
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Tigaie Cu Sos
1
Presărați gelatina peste apă într-un castron mic de metal și lăsați să se înmoaie 1 minut. Puneți vasul peste o cratiță mică cu apă clocotită și încălziți, amestecând ocazional, până când gelatina se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Scoateți tigaia de pe foc, dar păstrați vasul pe tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Bateți smântâna, zahărul cofetarilor și vanilia cu un mixer electric până când are o formă moale și bateți în amestec cald de gelatină. Continuați să bateți până când crema ține doar vârfuri rigide, apoi se întinde uniform deasupra stratului acoperit cu mousse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Gelatină
Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
1
Tăiați stratul glazurat pe lungime în treimi și transversal în zecimi și reasamblați barele deasupra umpluturii cu cremă. Se răcește tortul, neacoperit, până când glazura este fermă, aproximativ 1 oră, apoi se acoperă cu folie de plastic și se răcește până când este gata de servit. Chiar înainte de servire, tăiați tortul cu un cuțit mare, ștergându-l cu o cârpă umedă fierbinte între tăieturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Dressing Japonez De Susan Preparat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuțit
1
Tortul poate fi păstrat, acoperit și răcit, până la 3 zile.