Batoanele de spanac sunt un vegetarian garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 255 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte, spanac, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Rețete similare includ Batoane Vegane De Afine Cu Spanac, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Batoane energizante cu fistic cu ciocolată dublă cu cinci ingrediente {copycat Lara Bars}.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Topiți untul într-un vas de copt de 9x13 inch în timp ce cuptorul se preîncălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, făina, sarea, piperul, praful de copt și usturoiul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Usturoi
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați ciupercile, spanacul și brânza și amestecați pentru a se amesteca uniform. Sfat vasul de copt pentru a acoperi cu unt topit, apoi turnați amestecul de spanac în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Spanac
Unt
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când este ferm și auriu.