Batoane de smochine de scorțișoară cu glazură de unt de portocale

Batoane de smochine de scorțișoară cu glazură de unt de portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de scorțișoară cu glazură de unt de portocale. Această rețetă servește 16 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 124 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, ovăz de gătit rapid, smochine de misiune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Glazură Cu Cremă De Unt De Scorțișoară Bătută, Cupcakes Proaspete De Portocale Cu Glazură De Unt De Portocale, și Tort de banane cu glazură de unt de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 1 litru, fierbeți ingredientele de umplere la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când smochinele sunt fragede și cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se răcește 5 până la 10 minute.
3
Se toarnă amestecul de smochine în robotul de bucătărie. Acoperi; proces, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până când smochinele sunt curățate; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Cuptor de căldură la 350 F. vas de grăsime 8-inch pătrat tigaie cu scurtarea sau spray de gătit. Într-un castron mare, combinați ingredientele crustei cu mixerul electric la viteză mică până când se sfărâmă. Apăsați în partea de jos a pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când centrul este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Răspândiți umplutura peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Coaceți cu 6 până la 10 minute mai mult sau doar până când se umple. Se răcește complet, aproximativ 1 oră 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Într-un castron mediu, bateți 3 linguri de unt cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
9
Adăugați zahăr pudră. Bateți la viteză mică, adăugând lapte, câte 1 linguriță la un moment dat, până când amestecul este neted și consistența de răspândire dorită. Se amestecă coaja de portocală. Răspândiți cu grijă peste barele răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LapteLapte
10
Tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Revista