Batoane De Scorțișoară Prăjite

Batoane De Scorțișoară Prăjite
Fried scorțișoară bastoane ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 406 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de aluat de scorțișoară, apă de la robinet, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Scorțișoară Crunch Bastoane, Scorțișoară Se Amestecă Bastoane, și Cherry Pie Scorțișoară Bastoane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți friteuza sau încălziți uleiul în oală mare la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați fâșii lungi de 1 inch din aluatul de scorțișoară. Înfășurați aluatul în jurul frigaruilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De ScorțișoarăRulou De Scorțișoară
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
3
Așezați gogoși în friteuză și gătiți timp de 4 până la 5 minute, răsturnând pentru a prăji ambele părți.
4
Așezați gogoșile deoparte pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Se presară cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
6
Starter: cu o zi înainte de a planifica coacerea chiflelor de scorțișoară combinați ingredientele de început. Amestecați acest amestec ocazional cu o spatulă de cauciuc și starterul dvs. ar trebui să înceapă în curând să clocotească în decurs de 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou De ScorțișoarăRulou De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Nota bucătarului: veți ști acest lucru, deoarece veți vedea bule de-a lungul părții laterale a recipientului de sticlă și este posibil să vedeți și barbotarea pe partea superioară a amestecului.
8
Lăsați acest amestec să stea clocotit, neacoperit, până când sunteți gata să faceți pâine a doua zi. S-ar putea să doriți să-l amestecați ocazional. Amintiți-vă că aceasta este o cultură vie și va trebui să aveți grijă de ea pentru a o menține în viață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
9
Chifle: când sunteți gata să coaceți, preîncălziți cuptorul la 170 de grade F. Pregătiți 2 (9 x 12 inci) vase dreptunghiulare de copt prin pulverizare cu spray antiaderent cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Într-un mixer prevăzut cu un cârlig de aluat, amestecați împreună starter, zahăr granulat, ulei vegetal, sare, apă, drojdie și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Ulei VegetalUlei Vegetal
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
După ce amestecați aluatul timp de aproximativ 2 minute, scoateți aluatul într-un castron pulverizat cu ulei antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Nota bucătarului: dacă amestecul de aluat este prea slab, adăugați mai multă făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
13
Acoperiți cu un prosop și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii. Procesul de creștere va dura 1 până la 4 ore, în funcție de altitudine și vreme la momentul și locul în care faceți chiflele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
14
Când este dublat, aruncați întreaga grămadă de aluat pe o suprafață bine făinată și cu un sucitor manipulați aluatul pentru a face un dreptunghi de aproximativ 1/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
15
Umplere: topiți 2 bețișoare de unt acolo unde este cremos și tartinabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
16
Întindeți untul pe triunghiul aluatului asigurându-vă că vă întindeți bine în toate colțurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
17
Presărați zahăr brun și apoi scorțișoară peste unt, asigurându-vă că întregul triunghi este acoperit, colț în colț. Se acoperă cu nuci pecan tocate și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
StafideStafide
UntUnt
DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista