Batoane De Pâine De Porumb

Batoane De Pâine De Porumb
Reteta Cornbread bastoane ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 50 minute. Această rețetă vegetariană servește 14 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 102 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Funcționează bine ca o pâine. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper jalapeno, sare, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brioșe vegane cu pâine de porumb și pâine de porumb fără Gluten (100% cereale integrale), Pâine de porumb de zmeură cu unt brun cu Crumble de pâine de porumb, și Salată de pâine de porumb Tex-Mex cu pâine de porumb din lapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți două forme de porumb din fontă cu 7 bastoane în cuptor pentru a încălzi cel puțin 15 minute. Topiți 4 linguri de unt într-o tigaie medie sotată la foc mediu-mare până se spumează. Aruncați jalapeno, scallions și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se sotează până se înmoaie, 2 până la 3 minute. Condimentează cu puțină sare. Se lasă deoparte să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Combinați făina de porumb, făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți ușor zeama și oul într-un castron mic până se combină. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați amestecul de zară dintr-o dată. Se amestecă cele două amestecuri împreună doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați amestecul de jalapeno în castron împreună cu orice unt din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați brânza cheddar și amestecați pentru a combina (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
8
Scoateți tigăile fierbinți din cuptor și periați cu restul de 2 linguri de unt topit. Împărțiți aluatul între forme, apoi puneți-l înapoi în cuptor și coaceți 10 până la 12 minute, până când este ușor auriu și elastic la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Fotografie de David Malosh

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dr.Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Dr. Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Dr. Hermann Urziger Wurzgarten Kabinett Riesling
Amestecul de gresie roșie și sol de ardezie creează caracterul unic al Apprormrziger W Apprormrzgarten. Solul va dezvolta aromele exotice, picante din vin și, de asemenea, un potențial mai mare de îmbătrânire. Strugurii sunt recoltați manual la maturitate optimă, mustul este fermentat în rezervoare din oțel inoxidabil și îmbuteliat tânăr pentru a-și păstra vivacitatea și prospețimea. Acest vin a fost îmbuteliat în februarie 2008.Culoare verde galben deschis, miros de condimente și fructe de piatră cu câteva note de fructe de pădure roșii. Gust: este luminos și proaspăt, cu puțin zahăr rezidual. Aciditate fină, cu câteva note delicate de miere și un finisaj picant lung.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista