Batoane De Prăjituri Cu Ciocolată Cu Unt Rumenit Fără Gluten
Batoanele de prăjituri cu ciocolată cu unt rumenit fără Gluten sunt un fără gluten și vegetarian desert. O porție conține 298 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 94 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, chipsuri de ciocolată, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolata Neagra Rumenita Unt Ciocolata Chip Cookie Baruri, Batoane Cu Strat De Biscuiți Cu Ciocolată Fără Gluten, și Ciocolată Chip Cookie aluat Granola Baruri (paleo, gluten, cereale gratuit) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mediu. Se amestecă frecvent. La început, untul va bule și spumă. Gatiti pana cand solidele din unt devin usor maronii aurii. Untul va fi aromat, aproximativ zece minute.
Se toarnă untul într-un castron mic. (acest lucru îl împiedică să se gătească prea mult) lăsați să se răcească până când începe să se îngroașe, dar nu se fixează complet, aproximativ 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Pulverizați tigaia de 13 x 9 inci cu spray de gătit antiaderent. Pune deoparte. Într-un castron mic, amestecați făina de ovăz, făina de orez, amidonul de porumb, praful de copt și sarea. În bolul mixerului cu suport prevăzut cu atașament cu palete, combinați untul rumenit răcit și zahărul brun închis. Cremă la viteză medie până la combinare.
Adăugați ouă pe rând. Lăsați ouăle să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul ou. După ce adăugați ultimul ou, cremă timp de 30 de secunde. Opriți mixerul. Răsturnați fundul și părțile laterale ale bolului. Cremă pentru încă 30 de secunde. Amestecul de unt-ou va fi ușor.
Adăugați amestecul de făină și vanilia.
Se amestecă până se formează un aluat rigid. Opriți mixerul.
Adăugați chip de ciocolată și nucă de cocos. Porniți mixerul și amestecați până când ingredientele sunt încorporate.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți până când sunt setate și maro auriu, aproximativ 35 de minute. Se răcește în tigaie și apoi se taie în bare.