Batoane de prajituri cu nuca de cocos

Batoane de prajituri cu nuca de cocos
Coconut Cake Bars este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 25 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 98 de calorii. Pentru 20 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Funcționează bine ca desert ieftin. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei. Un amestec de nucă de cocos, ouă, făină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Oreo Coconut Gooey Cake Bars, Blueberry & Coconut Coffee Cake Breakfast Bars și Blueberry & Coconut Coffee Cake Breakfast Bars.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cana Rosii Taiate Marunt3/4 Cana Rosii Taiate Marunt
2
Pentru a face crusta: Într-un castron de mărime medie, amestecați făina, untul și două linguri de zahăr brun. Frământați într-un aluat ușor și apăsați într-o tavă pătrată de 8 inchi sau într-o tavă de 11x7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Tocate Grosier Sau Nuci TocateNuci Pecan Tocate Grosier Sau Nuci Tocate
Brânză De Capră Simplă Fermă, Mărunțită Gros, La Frigider Până Este Gata De UtilizareBrânză De Capră Simplă Fermă, Mărunțită Gros, La Frigider Până Este Gata De Utilizare
1 Recipient (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiat în Bucăți1 Recipient (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiat în Bucăți
Bomboane Asortate, Pentru DecorBomboane Asortate, Pentru Decor
1 Crustă De Patiserie Refrigerată (9 Inchi).1 Crustă De Patiserie Refrigerată (9 Inchi).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate SubțiriCeai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate Subțiri
Apă 8 Lingurițe Sos Iute, împărțit (recomandat: Tabasco)Apă 8 Lingurițe Sos Iute, împărțit (recomandat: Tabasco)
3
Coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cana Rosii Taiate Marunt3/4 Cana Rosii Taiate Marunt
4
Pentru a face topping: Bateți cele două ouă, zahărul brun, praful de copt, făina, vanilia, nucile și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
½ Cană Bucăți De Fructe Uscate½ Cană Bucăți De Fructe Uscate
Nuci Pecan Tocate Grosier Sau Nuci TocateNuci Pecan Tocate Grosier Sau Nuci Tocate
1 (7 Uncii) Pachet BAKER'S ANGEL FLAKE Nucă De Cocos, împărțit1 (7 Uncii) Pachet BAKER'S ANGEL FLAKE Nucă De Cocos, împărțit
Frisca Si Nucsoara MacinataFrisca Si Nucsoara Macinata
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză Fără Grăsimi, înmuiată și Tăiată în Bucăți1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză Fără Grăsimi, înmuiată și Tăiată în Bucăți
1 Crustă De Patiserie Refrigerată (9 Inchi).1 Crustă De Patiserie Refrigerată (9 Inchi).
Pandișpan RotundPandișpan Rotund
5
Se intinde peste crusta calda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiat în Bucăți1 Recipient (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiat în Bucăți
6
Coaceți încă 25 până la 30 de minute, până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
3/4 Cana Rosii Taiate Marunt3/4 Cana Rosii Taiate Marunt
7
Lăsați să se răcească pe grătare înainte de a tăia.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Prajitura cu nuca de cocos functioneaza foarte bine cu Crema de Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista