Batoane De Ovăz Fără Gluten De Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de ovăz fără gluten de caise. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 67 calorii. Această rețetă servește 36. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați gem de caise, praf de copt, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Batoane De Caise Fără Gluten, Bare De Putere Fără Caise Fără Gluten, și Batoane De Granola Cu Caise (Fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Puneți toate ingredientele, cu excepția ultimului, într-un vas de amestecare și lucrați amestecul cu mâna scurt, numai până când se reunesc într-un aluat neted.
Întindeți două treimi din amestec pe o foaie de biscuiți unsă, apăsând puternic pentru a o compacta. Veți obține un strat de aproximativ 1/2 inch grosime. Nu vă faceți griji dacă nu acoperă întreaga suprafață a foii, ignorați doar spațiul gol.
Întindeți dulceața uniform peste aluat.Zdrobiți aluatul rămas, adăugând puțină făină, dacă este necesar, pentru a semăna cu făina grosieră și presărați-l peste gem.
Coaceți aproximativ 40 de minute.
Tăiați puțin pătrat și lăsați-l să se răcească: dacă este nu este crocant, readuceți tigaia la cuptor și coaceți câteva minute mai mult.Se răcește ușor înainte de a tăia în bare sau pătrate.