Batoane De Ovăz Cu Zmeură
Zmeura de ovăz baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. 184 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de praf de copt, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Afine Zucchini Ovăz Baruri, afine bananan ovăz baruri, și batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și zahărul brun până la neted.
Combinați ovăzul, făina, sarea și praful de copt; se amestecă în amestecul cremă. Apăsați jumătate din amestec în fundul tigaiei pregătite.
Întindeți conservele peste crustă. Zdrobiți amestecul de crustă rămas peste stratul de zmeură.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc. Se răcește complet înainte de a tăia în bare.