Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de ovăz de afine. Această rețetă face 24 de porții cu 192 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ovăz laminat de modă veche, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Afine Zucchini Ovăz Baruri, blueberry bananan oat bars, și batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan).
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. cu unt Generos o tigaie pătrată de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Prăjiți ovăzul într-o altă tigaie, amestecând ocazional, până devine auriu pal, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric până devin pufoase. Bateți ouăle, laptele și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Bateți împreună făina, nucșoara, sarea și bicarbonatul de sodiu, apoi bateți în amestecul de unt până se încorporează. Se amestecă ovăz, nuci pecan și afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Afine
Unt
Nucșoară
Nuci Pecan
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se întinde în tigaie cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți până devine auriu și o culegere de lemn introdusă iese curată, 30 până la 35 de minute. Se răcește în tigaie 20 de minute, apoi se taie în bare.