Batoane De Nucă De Cocos Cu Caise

Batoane De Nucă De Cocos Cu Caise
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru colecția dvs., barele de nucă de cocos de caise ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest hor d ' oeuvre are 231 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți la îndemână caise, cremă de brânză, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Batoane De Nucă De Cocos Cu Caise-Cireșe, Bare De Caise-Caramel-Nucă De Cocos, și Batoane De Caise, Caju Și Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, 2 ouă, unt și 1 linguriță de vanilie; bate până se omogenizează bine. Îndoiți caisele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
Amestec De TortAmestec De Tort
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se întinde într-un 15x10x1-in uns. tava de copt; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Într-un alt castron, bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor, conservele și vanilia rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ConservăConservă
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ouăle rămase; bate la viteză mică doar până se combină. Se întinde ușor peste aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
OuăOuă
5
Se presară cu nucă de cocos și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Nucă De CocosNucă De Cocos
6
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Tăiați în bare. Puneți la frigider resturile.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie aproape de meridianul 4. Longitudinea este 60% vin de bază din vintage 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă din foudre și stejar neutru. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4GR / L.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista