Batoane de mozzarella
Mozzarella Sticks durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 43 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 141 de calorii , 6 g de proteine și 5 g de grăsimi . Un amestec de condimente, pudră de usturoi, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 27% . Acest scor este destul de prost. Sticks de Mozzarella , Sticks de Mozzarella și Sticks de Mozzarella sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pune faina intr-un bol putin adanc. Într-un alt bol puțin adânc, bate ouăle și apa. Într-un al treilea castron de mică adâncime, combinați pesmetul, condimentele italiene, pudra de usturoi și piperul. Ungeți bețișoarele de brânză cu făină, apoi scufundați-le în amestecul de ouă și ungeți cu amestecul de pesmet. Repetați acoperirile cu ou și pesmet. Acoperiți și lăsați la rece cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Se aseaza pe o tava de copt neunsa; se stropesc cu unt.
Coaceți, descoperit, la 400° pentru 6-8 minute sau până când se încălzește. Se lasă să stea 3-5 minute înainte de servire.
Serviți cu marinara sau sos de spaghete pentru înmuiere.