Batoane De Miere Glazurate
Batoanele de miere glazurate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 16 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 141 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită maioneză, miere, lapte și scorțișoară măcinată. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Miel Fript Glazurat Cu Miere Cu Sos De Mentă De Miere, Miere Lime glazurate somon / / miere pentru hunny ta, și Morcovi glazurați cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de 8 pe 8 pe 2 inci.
Într-un bol de amestecare, bateți uleiul, mierea, zahărul granulat și oul până se omogenizează bine. Se amestecă scorțișoara în făină, apoi se amestecă în amestecul de ouă și se amestecă bine. Se amestecă nucile.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită și coaceți timp de 25 până la 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea în timp ce faceți glazura. Într-un castron, amestecați zahărul cofetarilor, maioneza, laptele și vanilia.
Se toarnă glazura peste tort și se întinde cu o spatulă metalică.
Se lasă să se răcească, apoi se taie în bare.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.