Batoane De Mere Fără Gluten Chex Nr-Bake

Batoanele de mere fără gluten Chex nr-Bake, fără gluten, ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați migdale, sirop de porumb, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Chex de arahide și ciocolată fără Gluten, fără gluten, Batoane Granola Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide (Fără Coacere, Vegane, Fără Gluten, Fără Soia), și Baton de granola cu unt de migdale moale și masticabil fără Gluten PLUS un cadou de fulgi de ovăz Chex fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia de jos și părțile laterale ale tigaiei pătrate de 8 inci cu folie. Pulverizați folia cu spray de gătit. În castron mare, se amestecă cereale, mere, migdale și afine; retrase din circuitul agricol.
În cratița de 1 litru, încălziți untul, siropul de porumb și zahărul brun la foc mediu-mare, amestecând continuu, până când zahărul este dizolvat și amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe 2 minute, amestecând constant, până se îngroașă ușor.
Se toarnă peste amestecul de cereale în castron; se amestecă până se acoperă uniform. Folosind spatele cu unt al lingurii, apăsați ferm amestecul în tigaie. Dați la frigider 1 oră sau până când este suficient de ferm pentru a tăia.
Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la temperatura camerei până la 1 săptămână.