Batoane De Marțipan Cu Gem De Căpșuni

Batoane De Marțipan Cu Gem De Căpșuni
Nevoie de un lacto ovo condiment vegetarian? Barele de marțipan cu gem de căpșuni ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 140 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de lapte, zahăr brun, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 9%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Marțipan și gem umplut, Batoane Cu Gem De Căpșuni, și Batoane Cu Gem De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Amestecați 1 1/4 căni de făină, 1/2 cană de unt și 1/3 cană de zahăr brun împreună într-un castron; apăsați amestecul într-o tigaie pătrată de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Răspândiți gemul de căpșuni la 1/2 inch de marginile crustei coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CăpșuniGem De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
5
Se amestecă 3/4 cană de făină, 1/2 cană de zahăr brun, 1/4 cană de unt, 1/2 linguriță de extract de migdale și sare într-un castron până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Presărați amestecul peste stratul de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, aproximativ 20 de minute. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Bateți zahărul cofetarilor, laptele și 1 linguriță de extract de migdale împreună într-un castron până se omogenizează; stropiți peste barele răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De MigdaleExtract De Migdale
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista