Batoane de lămâie de caise cu crustă de alune
Batoanele de lămâie de caise cu crustă de alune ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 113 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, ouă, unt și alte câteva ingrediente, le puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Batoane De Lămâie De Caise Cu Crustă De Alune, Batoane de nucă de cocos-Lime cu crustă de alune, și Bare De Caise Cu Crustă Scurtă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă:Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie pătrată de 8 inci cu o foaie de folie, astfel încât să acopere fundul și toate cele patru laturi.
Combinați făina, zahărul, sarea și nucile într-un robot de bucătărie. Pulsați până când nucile sunt măcinate fin.
Adăugați unt topit și vanilie și combinați până când amestecul este umed și începe să se aglomereze în jurul lamei.
Scoateți aluatul și frământați-l pentru a termina combinarea ingredientelor. Apăsați aluatul uniform pe fundul tăvii pregătite.
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute, până când crusta este complet coaptă și rumenită în jurul marginilor.Pentru topping: în timp ce crusta se coace, amestecați zahărul și făina într-un castron mare.
Adăugați ouăle și amestecați pentru a combina.
Adăugați conservele de caise și amestecați pentru a combina, rupând orice bucăți mari.
Se amestecă sucul de lămâie.Când crusta este coaptă, întoarceți cuptorul la 300 de grade F. scoateți tigaia și turnați toppingul peste crustă.
Coaceți încă 20 până la 25 de minute până când toppingul este setat și nu se agită când tigaia este bătută.
Lăsați să se răcească complet pe raft.Folosind folia ca mânere, transferați barele pe o placă de tăiat și tăiați-le în șaisprezece bare de 2 inci. Cerneti zaharul pudra peste ele chiar inainte de servire.