Batoane De Lămâie Chipotle
Chipotle Lemon Bars este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 229 calorii. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de Chipotle chile, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ciocolată Dublă Cireșe Chipotle Baruri # TripleSBites, Pui Afumați Cu Lămâie-Chipotle, și Cel mai bun vreodată lamaie Brownie baruri sau lamaie negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 9 inci.
Combinați 2 căni de făină, unt, 1/2 cană de zahăr pentru cofetari și 1/2 linguriță de pudră chipotle chile într-un robot de bucătărie; pulsați până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Apăsați amestecul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când este ferm și auriu.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cel puțin 20 de minute în tigaie.
Reduceți temperatura cuptorului la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mic, amestecați împreună conservele și 1/2 linguriță de chipotle chile pulbere; răspândit peste crusta răcită. Bateți ouăle cu o măturică de sârmă până se spumează. Bateți zahărul, sucul de lămâie și sarea până când zahărul s-a dizolvat. Cerneti impreuna 1/3 cana faina si praful de copt; bateți în ouă până se omogenizează.
Se toarnă pe crusta de conservare.
Coaceți în cuptorul preîncălzit încă 35 până la 40 de minute, până când centrul amestecului de ouă s-a setat. Cerneti impreuna 1/3 cana de zahar pentru cofetari cu 1/2 lingurita de praf de chipotle si presarati peste batoane de lamaie fierbinte. Se răcește complet înainte de a tăia în bare.