Batoane de dovlecei cu glazură de unt rumenită

Zucchini baruri cu glazura de unt rumenit este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr granulat, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Bare de dovleac cu glazură de unt rumenită, Bare de dovleac cu condimente portocalii cu glazură de unt rumenită, și Bare de banane prăjite cu unt rumenit–glazură de Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime de jos și părțile laterale ale 15x10x1-inch pan cu scurtarea sau spray cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina, praful de copt, sarea și scorțișoara. Se amestecă dovleceii și nucile pecan.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și partea superioară este maro aurie. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-o cratiță de 4 litri, încălziți untul la foc mediu până se rumenesc ușor; se ia de pe foc. Se amestecă zahărul pudră, vanilia și laptele până se omogenizează și se întinde.
Întindeți glazura de unt rumenită pe barele răcite. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. Completați fiecare bară cu jumătate de pecan.