Batoane de ciocolată și nucă de cocos

Batoane de ciocolată și nucă de cocos
Batoanele de ciocolată și nucă de cocos sunt un aperitiv pentru 36 de porții. O porție conține 188 de calorii , 2 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte condensat, nucă de cocos, nuci pecan și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare includ batoane de shortbread cu iaurt înghețat + nucă de cocos + ciocolată , batoane de nucă de cocos cu lemon curd și prăjitură cu nucă de cocos foarte gustoasă .

Instrucțiuni

1
Combinați firimiturile, untul și zahărul. Presați într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Coaceți la 175°C timp de 10 minute. Între timp, într-un bol, combinați nuca de cocos, laptele și nucile pecan; întindeți peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Coaceți la 175°C timp de 15 minute; răciți complet. Într-o cratiță mică, topiți batonul de ciocolată și untul de arahide la foc mic; întindeți peste batoane. Răciți până se întărește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista