Batoane De Ciocolată Revel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de ciocolată Revel. O porție conține 486 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 34%. Încercați Batoane De Ciocolată Revel, Ciocolată Pecan Revel Baruri, și Chipsuri de Kale și batoane de ciocolată Revel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 9x13 inch.
Într-un castron mare, bateți împreună 1 cană de unt și zahăr brun până devine pufos.
Se amestecă în ouă și 2 lingurițe de vanilie. Într-un alt castron, combinați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și 1 linguriță de sare; se amestecă în amestecul de unt. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, încălziți laptele condensat îndulcit, chipsurile de ciocolată, 2 linguri de unt și 1/2 linguriță de sare la foc mic, amestecând până se omogenizează.
Se ia de pe foc. Se amestecă nucile și 2 lingurițe de vanilie.
Bateți 2/3 din amestecul de ovăz în fundul tigaiei pregătite.
Întindeți amestecul de ciocolată uniform deasupra și punctați cu amestecul de ovăz rămas.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit.
Se lasă să se răcească pe o grătar, apoi se taie în bare.