Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de ciocolată Revel. O porție conține 486 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 67 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ouă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 34%. Încercați Batoane De Ciocolată Revel, Ciocolată Pecan Revel Baruri, și Chipsuri de Kale și batoane de ciocolată Revel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți împreună 1 cană de unt și zahăr brun până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă în ouă și 2 lingurițe de vanilie. Într-un alt castron, combinați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și 1 linguriță de sare; se amestecă în amestecul de unt. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-o cratiță medie, încălziți laptele condensat îndulcit, chipsurile de ciocolată, 2 linguri de unt și 1/2 linguriță de sare la foc mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcit
Chipsuri De Ciocolată
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc. Se amestecă nucile și 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Nuci
6
Bateți 2/3 din amestecul de ovăz în fundul tigaiei pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Întindeți amestecul de ciocolată uniform deasupra și punctați cu amestecul de ovăz rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se lasă să se răcească pe o grătar, apoi se taie în bare.