Batoane De Ciocolată Germane
Reteta batoane de ciocolată germană ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 2 ore și 50 de minute. Această rețetă servește 48 și costă 17 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 79 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, lapte, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Batoane De Ciocolată Germane, Batoane De Ciocolată Germane, și Bare De Prăjituri Cu Ciocolată Germană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți ușor sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci.
Într-un castron mediu, amestecați untul și amestecul de tort cu furculița până se sfărâmă; rezervați 1 cană. Apăsați amestecul rămas în partea de jos a tigaiei.
Presărați chipsuri de ciocolată peste stratul copt. Aruncați glazura cu linguri peste chipsuri de ciocolată. Se amestecă laptele în amestecul de tort rezervat. Picătură cu lingurițe pe stratul de glazură.
Coaceți 24 până la 28 de minute sau până când porțiunea de tort este ușor uscată la atingere; se răcește 10 minute. Slăbiți cu grijă marginile barelor cu cuțitul. Se răcește complet. Se dă la frigider până când este ferm. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. Depozitați ușor acoperit.