Batoane De Ciocolată Germane

Batoane De Ciocolată Germane
Reteta batoane de ciocolată germană ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 2 ore și 50 de minute. Această rețetă servește 48 și costă 17 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 79 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, lapte, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Batoane De Ciocolată Germane, Batoane De Ciocolată Germane, și Bare De Prăjituri Cu Ciocolată Germană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți ușor sau pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, amestecați untul și amestecul de tort cu furculița până se sfărâmă; rezervați 1 cană. Apăsați amestecul rămas în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Presărați chipsuri de ciocolată peste stratul copt. Aruncați glazura cu linguri peste chipsuri de ciocolată. Se amestecă laptele în amestecul de tort rezervat. Picătură cu lingurițe pe stratul de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
GlazuraGlazura
LapteLapte
5
Coaceți 24 până la 28 de minute sau până când porțiunea de tort este ușor uscată la atingere; se răcește 10 minute. Slăbiți cu grijă marginile barelor cu cuțitul. Se răcește complet. Se dă la frigider până când este ferm. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. Depozitați ușor acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista